~ Don’t worry – Be happy ~

26 Jun

 

För det första förstår jag inte ens vad jag gör uppe just nu.
Eller… det är väl inte så konstigt att jag är uppe strax innan 08 en fredag (eller jo…. det tillhör ju faktiskt inte vanligheterna det heller)… men jag borde ligga i min säng och snarka (eller i alla fall dreggla lite lätt på kudden) nu och försöka slappna av. Men jag är lite uppe i varv och jag vet inte ens om jag kommer kunna somna. Men det är värt ett försök.

Natten på jobbet började rätt okay ändå, men det är mycket att göra inför sommarens förväntade babyboom.
Efter midnatt hann jag sätta mig ner en liten snabbis och äta en macka, men kaffet blev stående trekvartsdrucket. Eller rättare sagt – det var 3/4 kvar i koppen när jag sprang iväg och hann inte dricka upp resten (för i vad ligger nöjet att dricka kaffe på stående fot och inte kunna njuta av klunkarna?)

Ytterligare någon timme senare så började det samla ihop sig ordentligt och fast att jag och mina två barnsköterskor skulle ha 28(!!) matningar och fixa med under natten så blev det lite mer än så och min andra sköterskekollega var gullig nog att hoppa in i ambulansen ner till Göteborg nu på tidig morgon och åka på transport. Visserligen blev jag ”själv” kvar med alla tolv barn, men stackars J kommer inte tillbaka och är hemma förrän runt 10-11 nån gång.

Och inte nog med det. Strax efter midnatt var jag inne på BB och ena barnmorskan brister ut att ”Michael Jackson är död”. Ehhh….. va? Nä, det måste väl vara fel va? Men nehej…. hjärtstillestånd och död… Jag som alltid undrat hur världen kommer att reagera när någon ”riktigt stor” världsstjärna som Madonna eller MJ dör…. Overkligt.

MichaelJackson MJ Moonwalking

I alla fall. Jag vet inte vad jag gör just nu, jag bara skriver och pladdrar på om helt oväsentliga och trista saker och jag borde egentligen dricka lite och gå och lägga mig.
Förresten slipper jag stänga in vovsingen i garderoben och strypa grannarna, för jag har tagit mig upp till Norrmalm och mina föräldrars stora hus och ska sova hos dem nu idag när de är på jobbet… ett stort och tyst hus helt för mig själv! Och när jag vaknar ska jag kränga mig in i ena bikinin och lägga mig ute i trädgården och få lite färg (hoppas nu bara inte att grannarna ringer SOS Alarm och rapporterar att det ligger en vit val i trädgården…!) Hahaha. Sorry.

Tjingeling!!
*vinkar*

6 svar till “~ Don’t worry – Be happy ~”

 1. Bunny 26 juni, 2009 den 09:14 #

  Stänga in vovsingen…? :s

  Ja… MJ det är en tragedi! Han var nog väldigt ensam och det var nog väldigt synd om honom… 😦

  Puss till min Carro!

 2. Bella 26 juni, 2009 den 10:20 #

  låter som en jobbig natt ändå gumman, mycket att göra nu och som du säger kanske bli massa mer sen när det blir babyboom. Men du e såå duktig hjärtat. Ja vad skönt för dej o komma iväg o sova i ett tyst hus och jag hoppas verklöigen att du kunde somna sen. sluta nu hjärtat du e jättefin och inga grannar kommer ringa något sos larm, du e en riktig pingla i mina ögon och i många andras<3
  ja det e helt sjukt detta med michael jackson, fick reda på det i går kväll o jag trodde först inte e va sant. helt sinnes=(( ha en toppen dag i solen. pusskalas

 3. Emma 26 juni, 2009 den 17:22 #

  Usch låter som en jobbig natt.. Tycker om när det är lite hektiskt men sådär lite lagom är ju alltid bäst.. Hoppas du fått sova idag..

  Kram

  • CarroBarro 26 juni, 2009 den 20:20 #

   Ja, det är skönt när det är lagom mycket, men det känns som att det är mycket runt omkring nu? Såg att det är överbeläggningar på många ställen i Sverige… som vanligt på sommaren? Ligger alla och gör barn på hösten/vintern? 😉

 4. denise 26 juni, 2009 den 18:30 #

  Vad tycker du om årets sommarplåga Promoe – Svennebanan? 😀

  • CarroBarro 26 juni, 2009 den 20:14 #

   Jag har ingen som helst aning, jag har inte hört den 🙂 Haha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: