Egentlisch borde jag snarka nu.

19 Jan

… istället sitter jag här framför datorn och kollar på Grey’s Anatomy och hjärnan rullar på högvarv av allt som ska göras framöver.

Camilla och jag har jobbat med D-uppsatsen idag och varit på sjukhuset för att lämna ut informationsbrev + svarsbrev som ska vidare ut till föräldrar med barn som har cancer. Det är riktigt roligt att ha kommit igång med att skriva uppsats igen. Jag trodde inte det, men jag hade fel. Jag tycker att det är jätteskoj att läsa och just nu känns det som att jag skulle kunna fortsätta läsa ytterligare program efter det här, även om det är fullt upp mest hela tiden!

Jag kommer som jag tidigare har skrivit att åka på semester om några veckor, vilket dock inte ENBART blir semester, jag kommer nämligen behöva plugga en hel del, men känner att jag lika gärna kan göra det ”där borta” som här hemma, bara jag har med mig ena datorn och kan koppla upp mig mot mobilt bredband för att hålla redovisningar, renskriva och söka vetenskapliga artiklar m.m.


Foto: Jag. Thailand 2009.

Att jag hittills fått högsta betyg på alla kurser gör att jag är jätteglad och känner ännu mer att jag kommer att kämpa på så mycket jag kan, även om mitt huvudsakliga mål är att i alla fall få godkänt och klara programmet.

Nog med babbel om Universitetsplugg, det är kanske inte så skoj för er att läsa?
Vad vill DU läsa? Jag känner det lite som att jag har bloggtorka och inte alls har något intressant alls att skriva. Mitt liv liksom – hur skoj kan det bli?

Läkaren har fortfarande inte ringt upp. Jag är inte förvånad.
Däremot har en överläkare på sjukhuset ringt upp mig och berättat att hon gått vidare med mitt fall efter sömnregistreringen (vi pratade om sköldkörteln och alla mina symtom när jag var där) och fått tag i en annan överläkare som vill fortsätta utreda mig och ta fler prover m.m. Jag hoppas att prata med dem imorgon och åka in så snart som möjligt för att utreda ”fallet mig” vidare.
Det är något fel med mig och jag vill ha reda på vad. Det tror också läkarna och det känns jättebra att någon tar tag i det så att jag inte tynar bort mer och mer (även om vårdcentralsläkarna inte bryr sig speciellt mycket….)

Kanske dags att krypa ner i sängen? Jag sitter ju bara här och pladdrar ändå! 😉
Kram på er som fortfarande läser och hänger med här inne i min blogg!

Annons

10 svar till “Egentlisch borde jag snarka nu.”

 1. johanna 19 januari, 2011 den 01:07 #

  Mobilt bredband ? Passa dig för MEGA-räkningar som folk fått ! Puss!

 2. Bokmalen 19 januari, 2011 den 02:52 #

  Vad bra att det verkar häda saker nu. Jag har kollat upp lite men i och med att jag jobbar natt i veckan så får jag hålla mig till på fredag innan jag kan ringa företagshälsovården för att få veta värdena på mina prover.
  Vill verkligen ta tag i detta nu så jag kan få svar nån gång.
  Kramen, Maria

 3. Susanne 19 januari, 2011 den 08:16 #

  Svar: Ja jag solar inte solarium ofta men nån gång då och då är det riktigt skönt…

  Ha en toppendag!
  Susanne

 4. Jennica 19 januari, 2011 den 09:17 #

  Sen när har vårdcentralsläkare haft eld i rumpan? Då får man ju nästan söka sig till de privata vårdcentralerna…skönt iallafall att det är nån läkare som gör något!!! Är inne på min tredje vecka på mitt nya jobb och det känns så bra…jag saknar VERKLIGEN inte journätterna och helgjobbandet!! Har mer tid hemma med Markus och hinner med mina pass på gymmet på ett annat sätt. Är så glad att det går bra för dig med skolarbetet!! Och att du tycker att det är så kul….det kan ju inte bli bättre!! Kramar mitt gelehallon!!!

 5. JessicaFK 19 januari, 2011 den 14:23 #

  Hej!
  Shit jag är så impad av dej med ditt pluggande!! hejja hejja hejja!!

  Sen din kommentar på min blogg.. det första jag tänkte.. nu är hon knasig.. väga så lite som mig?? vill nån verkligen väga så MKT som mig.. hahaha.. jag har som sagt inte hängt med i hjärnan på min viktnedgång.. att jag faktiskt kan väga mindre än nån, för det är ju inte ofta som jag vägde mindre än nån när jag vägde 110-120kg 🙂
  Men så tror jag inte du väger så mkt mer än mig.. vet att folk tror jag väger mindre än jag gör.. väger i nuläget 81,7 så en hel del övervikt än, men förstår hur du känner för så har jag tänkt i 10 års tid.. tittat på ”smala” och fantiserat om att väga så ”lite” och nu kan jag verkligen inte fatta att JAG inte är fet och att inte alla kollar på mig och tänker ”shit så fet människan är” utan att jag är ett i gänget nu.

  oj det blev långt 🙂
  KRAM på dej!!

 6. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer 19 januari, 2011 den 14:34 #

  väntar också på läkaren som ska ringa och prata om mina sköldkörtelprover som jag tog i tisdags förra veckan..antar att jag får ringa och kolla själv..

  tycker jag har så mycket symptom..
  trög och seg
  massa hudutslag som kommer främst i armhålor men även på revbenen titt som tätt.
  depressioner och humörssvängningar
  sömnstörningar
  magproblem
  viktuppgång
  torra händer och eksem
  tryck över halsen i omgångar
  svullenhet
  känningar att kroppen går på sparlåga

  med mera.

 7. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer 19 januari, 2011 den 14:49 #

  jo jag får väl ringa..och tycker ju jag borde ha nåt ”fel” då jag har en massa besvär..men bävar väl för att de bara kommer säga att allt såg fint ut och att det betyder att jag bara är en naturlig tjockis med massa utslag..eller nåt..haha ..suck..

  kramar!!

 8. Wysteriia 19 januari, 2011 den 15:19 #

  Svar: Han fick operera bort blindtarmen i lördags o åka hem i söndags. Så han har varit hemma från jobbet några dagar nu men ska dit på fredag igen har han sagt 🙂 Nu är han väl helt ok, lite ont kvar nu bara 🙂

 9. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer 19 januari, 2011 den 16:28 #

  ja jag tror du har ganska stor koll på dig själv och att det är nåt som inte stämmer gumman.

  Skulle gärna ha dig som läkare/sköterska för du verkar fortfarande ha vårdintresset kvar vilket man undrar över en del på VC här i stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: