Varför ringer inte folk upp?

10 Jan

Jag håller på att packa och om drygt en timme åker jag till Skövde Resecentrum för att sen åka X2ooo till Stockholm.
Vidare ut till Bromma flygplats och därifrån till Umeå flygplats, för att sen åka taxi till ”Gamla Fängelset”, där vi återigen ska bo.

De andra tjejerna åker hem redan på torsdag eftersom de ska läsa en annan kurs. Själv börjar jag läsa ”Neonatal Intensivvård” på halvfart samtidigt som Magisteruppsatsen (D-uppsats), och den börjar på fredag, så jag flyger tillbaka ner till Stockholm sent på fredag eftermiddag och landar i Stockholm vid 18.30. Sen stannar jag där över helgen och åker tillbaka till Skövde på måndag!

Jag är så sjukt trött idag. Ögonen svider och kliar och jag vill bara gå och lägga mig, men kanske kan blunda lite på tåget, även om det bara tar 2 timmar.
Jag ringde till Norrmalms Vårdcentral i tisdags och bad att min läkare skulle ringa upp mig – han har inte ringt än. Det är nu tre månader sen han hörde av sig senast för att fråga hur jag mådde och då berättade jag att jag haft huvudvärk VARJE dag i ett par veckors tid – vilken nu har blivit ett par MÅNADER eftersom tiden bara rinner iväg. Viktuppgång, svullnad, extrem trötthet, yrsel, tungandning, domningar, torr hy med utslag, torrt hår, mensrubbningar… you name it!
Man har heller inte kollat upp mina sköldkörtelprover eller järnvärden igen heller, även fast jag medicinerade för lågt järn under tre månader i somras… Får väl se om läkaren ringer upp idag, men som vanligt får jag väl ringa igen och tjata senare i veckan.

Ha en TOPPENVECKA alla!!
Kramar från mig

Annons

13 svar till “Varför ringer inte folk upp?”

 1. Nina 10 januari, 2011 den 14:32 #

  GAH!!!
  Dessa läkare.
  Du har ju alla symptom för en urballad sköldis, så här är inte ok att du ska må.
  Kram

 2. Johanna 10 januari, 2011 den 17:54 #

  Så jäkla dålig stil av honom ,suck ! Ännu ett bevis på hur dålig vår sjukvård är =/ Men om han nu inte hör av sig så får ju du ligga på som en igel minsann för svar ska du ha,punkt ! Puss!

 3. caroline 10 januari, 2011 den 20:27 #

  Vilken läkare alltså! Fyfan! Du ska verkligen att behöva gå och vänta så länge. Hoppas det löser sig!!

 4. Jennica 10 januari, 2011 den 20:46 #

  Byt läkare för attan!! Har ni inga bra medicinläkare på jobbet?

 5. Annis 10 januari, 2011 den 21:31 #

  Riktigt irriterande att han inte hör av sig 😦 Tycker som ovanstående, byt läkare till någon som känns mer seriös och bryr sig om sina patienter!! Puss hjärtat

 6. Suss 11 januari, 2011 den 00:07 #

  Byt läkare omedelbar bums, du har ju alla symtom på en sviktande sköldkörtel att det ska vara så svårt att prova Levaxin för att se om du blir bättre =( Nä arg är vad jag blir på försumliga doktorer =( Sköt om dig hjärtat och stå på dig.

  Kram kram ❤

 7. Terése 11 januari, 2011 den 16:58 #

  Hoppas att du får bra dagar uppe i Umé!!

  Kramar
  Terése 🙂

 8. Bella 11 januari, 2011 den 19:08 #

  Ha en bra vecka du med gumman och hoppas den där läkaren ringer snart puss

 9. marica 11 januari, 2011 den 19:31 #

  Jag har exakt samma symtom som du.. allså undra vad det kan vara.. jag är konstant förkyld oxå så nu är jag rem till allergi på KSS men det tar väl fem månader att komma dit…
  Hoppas du har en bra pluggvecka! KRAM

 10. camla 11 januari, 2011 den 22:36 #

  vårdcentralen i ett nötskal skulle jag vilja säga….

 11. Carina 12 januari, 2011 den 10:26 #

  Ja förstår, skit irriterande och du vill ju ha svar på lite viktiga frågor också. Dessa doktorer, fast man sätter namn och telefonnummer i handen är det inte säkert de ringer upp, de är ett släckte för sig själva!

 12. mig 12 januari, 2011 den 20:33 #

  Jobbigt för dig.. Det är väl som de säger att man nästan måste vara frisk för att orka bråka till sig tid hos sjukvården 😦 Hoppas du har det bra i Umeå iallafall! Kram

 13. Malin 12 januari, 2011 den 22:03 #

  Usch det låter inte bra! Jag hoppas verkligen din läkare hör av sig inom de närmsta dagarna. Och håller tummarna för att du ska få må bättre snart!
  Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: