Bjällerklang!

12 Dec

Annons

8 svar till “Bjällerklang!”

 1. Åsa 13 december, 2010 den 09:09 #

  ja gu va snabbt tiden går nu 🙂 sköönt..
  ja har två julklappar kvar.. har gjort de enkelt för mig i år.. presentkort ti de flesta.. hehe..
  ska fira jul hos mamsen.. vi blir inte många så ganska tråkigt men hoppas ja iaf kan träffa syrran o hennes barn annars blir de bara jag o mamma o styvfar.. ser mest fram emot resan ändå.. 🙂
  ja håller på bli förkyld nu.. sååå dålig tajming 😦
  ha en bra dag.. krama

 2. Anna-Karin 13 december, 2010 den 09:30 #

  ställer alltid ut en tallrik tomte gröt till tomten på julaftons kväll, och den är alltid uppäten på morgonen! Barnen får alltid en klapp undergranen på morgonen det är en tradition sen jag var liten, jag minns än i dag hur spännande jag tyckte det var att ligga och försöka hålla sig vaken för att få se tomten smyga in och lägga paketet där men jag lyckades aldrig!
  kram

 3. Suss 13 december, 2010 den 10:35 #

  Vi ska åka till mormor och fira tillsammans med mamma och mina bröder, skall bli mysigt. Har väl egentligen inga direkta traditioner mer en mysig dag som tillbringas med nära och kära. Blir väl lite annorlunda nu när lilleman finns =) Annars ska vi bara vara hemma och njuta =) Nyår ska vi fira med våra goda vänner…

  Kram kram

 4. marica 13 december, 2010 den 14:51 #

  Vi har två julklappar kvar till barnen och så ska jag hitta på nåt till min käre man, förslag??? 🙂
  Kramar i massor!!!

 5. Mamma 13 december, 2010 den 16:57 #

  Du det där med önskelista har väl jag tjatat på dig med att jag vill ha eller?

 6. Anna 13 december, 2010 den 18:40 #

  Ska fira jul med först min familj och sedan min pojkvän och hans familj:)

 7. Jennica 15 december, 2010 den 10:44 #

  Jag har köpt markus julklapp…en ursnygg tröja!! Hoppas han tycker om den =) Annars så har det varit så lugnt med klapparna…Jag jobbar natt julafton…börjar 16, så det blir en kortdag med familjen. Tror att mor och far stannar hemma…inte så lockande att åka i snö hit ner…i år är det hos min svärmor som julen firas…har inte varit så allert på riktigt julfirande i år…nästa år…då ser det nog annorlunda ut hoppas jag, om jag får fortsätta på movement och trivs, så jobbar jag inga med storhelger…då kanske det känns mer som jul =)

 8. Linda-Marie 16 december, 2010 den 00:01 #

  Vi ska för första gången fira hemma i vårt lilla hus med både min och Johns familj! Ska bli så skönt att slippa åka och bara vara hemma! Jacob kan gå och lägga sig i sin säng utan att behöva bli väckt! 🙂 Min syster kommer hem den 23:e och det ser vi fram emot!! Annars blir det som vanligt! Massa mat, dryck, Kalle Anka; julklappar och midnatts mässa i Kungslena kyrka! Mamma lagar sina finska rätter och vi andra knyter ihop lite var så att allt som brukar vara kommer att vara även hemma hos oss !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: