Deadline = Done!

10 Dec

Tiden bara rinner iväg och klockan har hunnit bli en bit efter lunch, även om jag ganska nyss åt frukost. Fingrarna är kalla och jag fryser i hela kroppen. Funderar starkt på att krypa ner under täcket en liten stund och värma mig och kanske passa på att vila lite, med tanke på att det inte blev så bra sömn inatt med alla slangar och grejer att sova med. Det gick rätt bra ändå, till jag vände mig på vänster sida av magen där dosan satt fast och slangen till  syresättningsmätaren fastnade under mig och gjorde att jag vaknade ett flertal gånger.

Imorse var jag till sjukhuset för att lämna tillbaka apparaturen och nästa fredag får jag svar, men tror inte att det kommer att visa något speciellt med tanke på mina andra symtom. Så här mår man inte om man ”bara” sover dåligt. Dock vet jag ju att jag har mardrömmar varje natt som gör att jag sover sämre och de är också ett symtom för sköldkörtelproblematik (bland annat).

Jag har nu suttit och skrivit klart min del av vårat arbete om vardagspediatrik (barnhälsovård i vardagen). Det blev 16 A4-ark med en liten samling referenser och vetenskapliga artiklar m.m. Skönt att vara klar med det mesta. Nu återstår TRE arbeten till att lämna in, men de ska inte in förrän fjärde januari. Dock vill jag gärna vara ledig den här julen, vilket gör att jag helst ser till att ha det mesta klart inom två veckor så att jag kan koppla av lite och försöka att inte tänka på skolan 😉

Ikväll blir det IDOL-mys med Milla & Peter här hemma, vilket har blivit lite av en tradition! Tyvärr är det ju final ikväll, så vi får väl hitta på någon ny tradition som vi kan hänga fast vid, så att vi kan fortsätta mysa varje vecka!

Inatt och imorgon natt kommer jag att vara beredskap på jobbet, vilket innebär att jag ska ha telefonen klistrad på mig (blink) mellan 22-07 och vara beredd att hoppa i kläderna och skynda mig till jobbet så fort jag kan om de ringer och behöver hjälp. Det är lugnt på jobbet just nu, men charmen med vårat jobb är att man aldrig kan vara säker på att det håller i sig särskilt länge, det kan nämligen när som helst trilla in något ”dåligt” på förlossningen och då sätts hela balansen ”ur spel” på avdelningen.

Jag ska också in och jobba söndag kväll 14.30 – 22. Jag känner att jag hinner med det eftersom jag inte har något direkt planerat mer än att jobba med skolan, men det kan jag ju inte göra dygnet runt (eller jo, det kan jag kanske, men jag känner inte att jag behöver det). Dessutom är det bra med extrapengar inför julen.

Nu ska jag krypa ner lite och värma mina stackars fingrar som är som 10 istappar från Nordpolen!

Tjingeling på er!

6 svar till “Deadline = Done!”

 1. Suss 10 december, 2010 den 14:41 #

  Saknar dig hjärtat ❤ Vill du komma ner nån dag i mellandagarna? Vore så himla mysigt tusen kramar

 2. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer 10 december, 2010 den 19:19 #

  nej fy fan..otrohet är det värsta sveket!

  • Jag har aldrig råkat ut för det och kommer aldrig nånsin att göra det heller om jag & älskling håller ihop. Men fy fan för såna människor säger jag bara. Jag menar – ett förhållande bygger ju på tillit och respekt och är man otrogen förstör man ju både tilliten och visar NOLL respekt för sin partner. Grrrrr =(

 3. Garderobsgrubbel&Byråbekymmer 10 december, 2010 den 19:30 #

  nej inte jag heller..inte på riktigt..men nästintill..att en försökte förstöra och spred rykten som i sig sen skapade oro och ovisshet..och osäkerhet.
  uscha..

  så man fick ändå en aning om hur det hade känts om det hade varit äkta.
  Fy fan.

 4. Wysteriia 10 december, 2010 den 21:53 #

  Oj lät läskigt med den där saken du fick sova med 🙂 Men hoppas du kanske får något bra svar!:)

 5. Jennica 15 december, 2010 den 10:28 #

  Jag kan se alla slangar framför mig!! Det är otroligt att du överhuvudtaget kan sova något med det….jag som har svårt att att ha tyg på överkroppen när jag sover…jag hade ju lätt snurrat in mig i allt och sen lätt rullat ur sängen och ner på golvet =)
  Jag hoppas verkligen att de kan ge nått svar på hur det är med dig!!
  Ryser lite lätt i kroppen när jag läser om arbeten du har kvar att lämna in…plugga är kul men jag har ju så svårt med att släppa tankesättet att det jag kan göra imorn kan jag lika gärna göra i övermorn…hahaha och det funkar inte så bra med deadlines =) Hoppas du blir varm snart!!!! LOVE HUNNIE!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: