Vintertankar

23 Nov

Annons

8 svar till “Vintertankar”

 1. Bella 23 november, 2010 den 14:29 #

  ja gillar inte vintern alls.. nej den kan försvinna!! Ja kjus går åt en hel del här med kan ja tala om 😛 puss vännen

 2. Suss 23 november, 2010 den 19:43 #

  Oj vad fingrarna har gått på dig idag vännen hihi…Hmmm skall försöka sammanfatta alla inlägg här. Jag älskar vintern och alla ljus och kura upp sig ramför brasan, det är ljuvligt….Jobbigare blir det att gå våra dagliga långpromenader med Alex…Men men det får gå =) Hade jag bott närmare dig hade jag inte tvekat en sekund på att följa med på lucia, försöker hitta här när det är kröning…Var i ullared igår å jäkla vilket snöoväder det va på vägen hem, mindre roligt å köra så långt, men hem kom jag helt dödstrött =) Hmmmm….just det ja uscha hjärtat för din mage, jag vill inget hellre än att du skall bli piggelin igen och att du skall få göra allt det du drömmer å vill vill göra. Själv klart kommer du att få gifta dig barfota på en härlig paradisö med din Peter och kort därefter kommer du att få en liten bebis 😉 Sköt om dig och tänd en massa ljus och njut av kvällen.

  Puss å kram hjärtat ❤

  • Ja, fingrarna glöder emellanåt! 😉
   Det är så härligt med öppen spis – det vill jag också ha en dag! När det sprakar och prasslar och värmer. Underbart!
   Har ni snökaos nere hos er också? Här är det hur mycket som helst och man fryser in i märgen! =)
   Puss och kram gumsi!

 3. Anna-Karin 23 november, 2010 den 20:37 #

  Jag älskar att tända ljus och även kaminen i gillestugan. Är avis på moonbootsen. Ska skaffa det med tror jag så jag slipper frysa
  kram

 4. Jennica 23 november, 2010 den 20:55 #

  Blockljusen, oljelamporna och öppna spisen i källaren brinner för fullt =) Min M överraskade mig med ursnygga oljelamppelare igår, svart betong, den högsta är över 1m…älskar dem!! Försöker att bara ge mig på blockljusen, värmeljusen tar ju slut så snabbt om man inte köper de dyraste rena… Älskar att stiga upp lite tidigare för att tända så många jag kan innan latten och frukosten!! Har inskaffat mig ett par rejäla varma vattentåliga vinterkängor i år…fårull så jag kan om jag vill ta av mig strumpan och springa omkring i dojjorna = ) Vi väntar på snökaoset här nere….vi har fått ett lätt fint täcke med snö…tror att det kommer att vara kvar till imorn…hoppas iallafall =)
  Hoppas att din mage gett med sig…kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: