Happy Working Day

10 Okt

… är inte söndag en toppendag för att tvätta och storstäda, så säg?

Till att börja med måste jag dock fråga alla kollegor och vänner hur det var på Ladies Night igår kväll, för jag vet att ni är en hög som varit där och i år kommer inte jag att gå, men har gått två år tidigare =)
Hade ni en skoj kväll? Bakis idag? 😉

Storstäd står alltså på dagens schema. Inte från början. Men jag fick ett ryck när jag vaknade och har lite smått panik när jag ser att det är så mycket som behöver röjas undan. Damma, dammsuga, plocka undan och sortera och slänga saker.
Man samlar på sig alldeles för mycket saker jämt, varför är det så?
Jag har en hel hop med kläder som behöver sorteras och kasseras (kanske säljas?) och jag har så mycket prylar överallt, ändå tycker jag inte att jag har så mycket, men det beror väl kanske på vad man jämför med?

Älskling och jag ska ta en promenad ut i det fina vädret och kika lite och tvättiden början vid 17. Innan dess måste jag också ta mig hem till mina föräldrar, där jag glömde min mobil igår. Man känner sig lite smått ”handikappad” utan mobilen, håller ni inte med?
Och så kikar Sara förbi senare för en kopp kaffe! 😀

Ha en finfin söndag!

Annonser

5 svar to “Happy Working Day”

 1. Bunny 10 oktober, 2010 den 12:23 #

  Mamma ska på LN på fredag 🙂

  Puss ❤

 2. Suss 10 oktober, 2010 den 13:05 #

  Javisst söndagar är toppen, själv har jag varit ute på 1½ timmars promenad med lilleman, röjt i trädgården nu väntas shopping och sedan matlagning =) Jag har av någon anledning mkt mera energi på söndagar än lördagar. Har du fått provsvarebn hjärtat? Hoppas att du mår lite bättre. När vill du ha besök?

  Sköt om dig, kramar

 3. bella 10 oktober, 2010 den 13:09 #

  ha en toppen söndag, och de står samma på mitt schema i dag.. städa o fixa. Ja man e verkligen handikappad utan mobilen..gahh!! pöss

 4. monica 10 oktober, 2010 den 15:31 #

  Hur går det med tröttheten? Mår du bättre? har du fått några svar på dina prover? Ska du int efå börja äta levaxin? Många frågor! Hoppas du får en bra söndag. Vi hade skoj igår, dock låg jag vaken hela natten då magen ville krampa som fick mig att springa på toa… Tror det är något jag ätit men vet inte riktigt. Har fått känslig mage på senare år. Är 6:e gången iår som jag är magsjuk..

 5. Camla 10 oktober, 2010 den 18:23 #

  Kan inte riktigit bestämma mig för vad jag tyckte om LN,även om jag tyclte det var fantastiskt om man läste min fb-status…. vi satt lååååångt upp, Andreas o Brolle blev således pyttesmå…. och det var alldeles för kort!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s