Spindel(tjeje)n i (inter)nätet.

22 Maj

Jag är fortfarande sjukt trött och blir jag inte väckt så kan jag sova hur länge som helst.
Efter min härliga natt på toaletten igår så vaknade jag inte förrän 13. Och samma idag. Och det spelar ingen roll om jag lägger mig i tid eller inte, jag sover och sover och sover. Och jag känner mig hur tråkig som helst.

Vilken tur att jag inte är 20 år längre och bryr mig om att vara sminkad i tid och otid. Jag skiter i om jag går till jobbet utan smink eller till Ica utan smink. Tänk vad skönt att inte bry sig om sånt som var så viktigt för flera år sen?
Hur orkade man?

Annisen tog hand om mig igår och på kvällen kunde jag få i mig lite makaroner utan att det gjorde alltför ont när jag svalde. Jag tror aldrig jag har haft så här ont i halsen i hela mitt liv efter att ha mått urk. Det rann blod ur munnen och halsen efter att gallan frätt sönder vävnaden. AJ!

Förresten läste jag om åskoväder runt omkring igår? För här var hela himlen mörk och ljus om vartannat och det regnade ordentligt framåt kvällen. Vilket är skönt för oss allergiker 😉

I eftermiddag har vi planerat att fika med Petra ute i Gustavsberg (det är så himla mysigt där vid vattnet och allt!) eller alternativt åka hem till deras stora hus ute på Ingarö och mysa lite.
Petra och jag träffades på internet för massvis av år sen och hittade verkligen varandra och det är så himla skoj! Jag kan inte räkna på två händer hur många goa vänner jag träffat tack vare just internet. Och det är så härligt att många hänger med genom åren även om vi inte hinner att ses alltför ofta pga olika situationer numera =)

Men jag har många härliga minnen med en hel hop av underbara personer jag träffat just tack vare ”nätet”. Och eftersom jag länge varit ”Spindel(tjeje)n i (inter)nätet” så känner folk fortfarande igen mig.

Har ni träffat folk tack vare internet? Berätta!! =)

8 svar to “Spindel(tjeje)n i (inter)nätet.”

 1. Wysteriia 22 maj, 2010 den 13:19 #

  Jag har fått väldigt många vänner via nätet 😀 Många är såklart bara bekanta men några har blivit ena riktigt nära vänner faktiskt!! 😀

 2. Susanne 22 maj, 2010 den 14:00 #

  Jamen jag vet, även en ”Nikontjej” kryper runt bland vitsippor ibland 😉 Det var då jag tog bilden som gjorde att jag vann fototävlingen så det var ett bra ”kryp”

 3. Petra 22 maj, 2010 den 20:20 #

  Tack för idag gumman! Det var kul som vanligt att ses. Hoppas att vi hinner ses innan kläckning.

  krama Annisen från mig

 4. Åsa 22 maj, 2010 den 20:42 #

  usch va läskigt.. tur att du känner dig lite bättre..
  ja har massor me vänner via nätet.. 🙂 vissa superbra vänner o vissa ytliga..
  krama

 5. Tobias 22 maj, 2010 den 21:02 #

  Inte okej att missa körsbärsblommningen!

 6. Huskatten 22 maj, 2010 den 21:03 #

  Hoppas du mår bättre snart! Nu ska jag se den mänskliga tusenfotingen på datorn.. sett den?

 7. Jessica 23 maj, 2010 den 09:10 #

  Jag har träffat jättemånga över internert.. som jag har jättebra kontakt med idag, men framför allt min make.. som jag träffade på internet för 12 år sen 🙂

 8. marica 23 maj, 2010 den 15:23 #

  Jag träffade min weddinplaner för fyra år sen när jag skulle gifta mej förra gången 😉 och nu är hon till jättestor hjälp inför mitt bröllop 🙂
  Hoppas du har haft en bra helg gumman! Och jag hoppas att vi ses snart! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s