MBK = Mahboonkrong

18 Mar

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på MBK här i Bangkok. Shoppat, shoppat och shoppat lite mer.

Hittat en hög med nyttiga grejer (tro det eller ej) och en hel del till min älskling som kommer att bli bortskämd eftersom han alltid skämmer bort mig och tar hand om mig så som han gör.

Jag är så lycklig – med DIG i mitt liv så känns alltid så enkelt – så rätt!

Jag känner faktiskt inte för att blogga något speciellt just nu… vet inte varför eller om lusten kommer att komma tillbaka… känner bara just nu att jag inte orkar lägga ner tid och pengar på att skriva och fixa mina foton så att de passar in i bloggen och så kostar det ju allt mellan 25 öre till 1 krona minuten att logga in här bortifrån när man inte har bredband överallt.
Så jag kan tyvärr inte (även om jag önskar att jag kunde!!) läsa era bloggar och ge kommentarer så som jag brukar göra hemma… Jag önskar att jag kunde det och hade tid, men i år har jag prioriterad min semester och mig. Försökt hitta ett inre lugn utan en massa måsten.

Jag kvävs snart av alla måsten i mitt liv – måsten som jag sätter upp i mitt eget huvud. Jag har alltid varit lite av en perfektionist sen jag var i tonåren och hamnade i ”den där sjukdomen” som präglat mitt liv alldeles för hårt…

Och även om jag inte har många krav och måsten på mig så uppfattar jag hellre allt negativt än det som är positivt. Minsta lilla mothugg eller motgång gör att min självkänsla trycks ner under marken igen.

Nu njuter jag. Tar hand om mig själv och försöker glömma att jag ska åka hem om två dagar. Men det ska jag. Tillbaka till verkligheten som jag flytt ifrån i nästan en månad. Samma sak varje år. Jag önskar att jag kunde stanna kvar här. För mig är detta HEMMA. En dag kommer jag att ha ett hus här borta. Ni kommer väl och hälsar på?! 🙂

KRAM på er alla som är inne och följer min blogg varje dag och som trots alla mina tråkiga foton och trista texter ändå väljer att följa med och dessutom är gulliga och skriver några rader de gånger ni hittar in. Det värmer i den här knasiga och dumma blondinens hjärta!

4 svar till “MBK = Mahboonkrong”

 1. Sara 18 mars, 2010 den 15:18 #

  Vi ses och babblar när du kommer hem!
  Vi flyttar inte från stan, vi vet inte var än men inte från Skövde inte. =)
  Kram

 2. Emilia 18 mars, 2010 den 18:02 #

  Såklart du ska njuta av din resa o inte hålla på o slösa bort tiden på massa bloggläsning!! Det gör du HELT RÄTT i!!!

  Tycker det är jätteroligt att läsa dina uppdateringar från Thailand… jag längtar tillbaka så fruktansvärt mycket!
  Kramkram

 3. Eva 18 mars, 2010 den 20:05 #

  Njut av solen, värmen och din semester! Bry dig om dig själv och bara ha det bra! Gillar verkligen att läsa din blogg, men förstår att det kan va lite stressande att hålla den uppdaterad hela tiden! Hoppas att jag får möjligheten att resa till detta underbara land någon gång i livet!!! Kanske flera!!!

  Var rädd om dig gumsan! Tänker på dig!

  Massa kramar till dig från mig

 4. Linda-Marie 19 mars, 2010 den 11:29 #

  Din lilla knasboll! Det klart att du inte ska lägga tid på bloggar när du kan njuta av allt vackert runt omkring dig och bara ta hand om CARRO!
  Det är nog så viktigt!
  Jag har följt din resa denna gång mer än någonsin och kan bara säga att det känns som att vara där! Underbara foton (även om fotografen är kritisk)

  Jag kommer att fortsätta blogga hos dig även när du är hemma igen!

  Det verkar som att bebisen känner att du är på väg hem för det börjar köra på mer nu än tidigare och eftersom vi (mage & jag) fick hårda restriktioner att inte titta ut innan du kom hem så har vi snällt väntat!
  Men nu börjar i alla fall jag trötta så jag är så glad att du snart är i Svedala igen!

  KRAMIZAR LM ps hör av dig när du hinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: