Minnen & Skratt

1 Feb

Vilka skratt jag har fått mig idag.

Gamla videoband som jag filmat under perioder för flera år sen och som jag inte sett på lika länge. Rhodos 2002, England 2002, Kryssning till Finland från 2002, Bulgarien 2003.

Vilka härliga minnen och vilka skratt. Det bästa av allt är att få in dem på DVD och kunna titta på dem när man vill utan att släpa fram filmkameran i fråga och kolla genom den.

Jenny, Jennie, Jennica, Jessica, Karin, Per, Daniel, Johan, Jerry, Gurra, Helen, Barrie, Pete, Jenny.B, Annisette…. mängder av ansikten dyker upp på skärmen och det är skoj att uppleva gamla minnen som man haft skoj åt!

Dessutom började dagen med att älsklingen fick mig att skratta hysteriskt. Jag vet att han kan uppfattas som blyg och lugn. Men det är raka motsatsen till vad han kan vara när han är hemma =)

Nu känner jag mig helt slut. Men ändå på G att åka till jobbet. Jag kanske skulle göra iordning lite att ta med att tugga på inatt? Lite Proviva och lite kvällsmat?

Vad ska ni hitta på i veckan? Några roliga planer? Jag ska träffa Sara och så ska jag försöka träffa Sissi. Sen jobbar jag ju nätter. Och mamma fyller år på fredag, så då ska vi sopa mattan med varandra i bowling och sen äta middag innan jag ska åka och jobba natten igen.

Annons

Ett svar till “Minnen & Skratt”

  1. Sara 1 februari, 2010 den 23:13 #

    Jag har aldrig varit mycket för att fila eller vara med, men nu har jag fattat! Det ÄR skoj! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: