Just Another Blog to Peter – From Just Another PMS-Blonde.

17 Jul

090716 - Jag älskar dig Peter!

Annons

19 svar till “Just Another Blog to Peter – From Just Another PMS-Blonde.”

 1. Linda 17 juli, 2009 den 10:14 #

  Ja vår tripp var ur mysig men gott o vara hemma nu;)Brynen blev helt perfekta o gott o slippa noppra dem på ett tag…=)Ont gjorde det, de tar även bort lite andra fjun i ansiktet samtidigt..
  Ah ser att du dyker,lovely,gud vad underbart har aldrig gjort det men är mäkta imponerad av livet under vattnet!!!
  Älskar dykprogram osv..
  Vart i världen har du vart o dykt??

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 15:53 #

   Skönt att åka runt med husbil! 🙂 Jag gjorde det när jag var ”liten”, min familj åkte neråt Europa varje år – antingen i husbil, husvagn eller hyrde hus. Men minns att jag gillade husbilen! =) Skulle vara skoj att åka iväg ett gäng på semester i en sån, ta sig neråt Tyskland, Alperna och Frankrike, Italien m.m. igen, man får ju se å mycket på vägen! Behöver man något speciellt körkort för att få köra?
   Visst dyker jag – det är helt fantastiskt! Kan verkligen rekommendera det (och som jag säger till de flesta som är vattenrädda – det är inte alls samma sak som att snorkla – det är total frihet när man kommer ner under ytan!). Prova på det när ni åker utomlands någon gång – det är en helt ny värld som öppnar sig.
   Jag dyker helst inte i Sverige – gillar inte maneter och vattnet är oftast så kallt och mörkt här i Sverige. Men har dykt nere i Medelhavet och borta i Indiska Oceanen. Similan Islands i Thailand är favoriten hittills 🙂

 2. Peter 17 juli, 2009 den 11:23 #

  Vad go du är! 🙂 Tack för den underbara resan, det var så fint och jag är så glad att jag fick uppleva Prag tillsammans med dig. Tack ÄLSKLING för en fantastisk födelsedagspresent! Puss!

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 15:34 #

   Det var helt fantastiskt och romantiskt. Ser fram emot resan med dig om en månad! =) Puss!! ❤

 3. Bella 17 juli, 2009 den 12:11 #

  åhhh vad gulligt ❤

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 15:32 #

   Att jag har PMS eller att jag älskar P? 😉 *fniss*

 4. misstigerchic 17 juli, 2009 den 13:14 #

  Åh jag började ta åt mig lite av texten där *hihi* Är du grinig nu igen? haha! Naw gumman! Pussiluss! Du är bäst ! Saknar dig så hjärtat gör ont !!

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 15:31 #

   Du ska ta åt dig du också hjärtat 🙂 Jag älskar dig med! ❤ Njae, inte grinig, men lite tjinkig kanske 😉 Han tycker inte det, men jag känner det själv så jag vill ändå påpeka det 😉 Puss!!

 5. Linda 17 juli, 2009 den 16:12 #

  Ja finns mera kort nu, snart skall vi börja montera upp vårt nya kök,underbart!!
  Nu skall ja sätta mig ute i solen o läsa Nattfåk;)

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 17:49 #

   Det är många som har läst den! Är den bra tro? Jag är inte så mycket för kriminalare (förutom Millenium då… som jag snubblade på av rent öde). Ser fram emot bilder 🙂

 6. Linda 17 juli, 2009 den 16:17 #

  Såg din kommentar nu,hihi jaaa Kivik ojoj äppelmusten är guld värd!
  Nej denna vi lånade av pappa går det bra med vanligt körkort men hade den vart tyngre o längre, denna är nog på gränsen då den är rätt stor…men i så fall måste man ha C-körkort..
  Ja jag älskar vatten,men du vet jag e så rädd alla dykolyckor o allt,är därför jag inte tagit cert,annars hade jag lätt gjort det!
  Ah kan tänka, massa fint o se på. räckte att vara nere vid röda havet,- Egypten o snorkla så kryllade det av färgglada fiskar o nyfikna delfiner bredvid en..=)

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 17:51 #

   Visst är det gott med Kivik! 😛 Man måste ju passa på att dricka cider när man är där, kan tänka mig att den är ännu godare på plats – precis som när man äter annan mat och dricker dricka från ställen där de kommer ifrån 🙂
   Jag har ju bara B-körkort men har tänkt ge mig på MC-kort nästa sommar! Har alltid velat haft det – jag är en riktig adrenalinjunkie. Man får ju köra borta i Asien på vanligt körkort, men här hemma…. skulle vilja ha en R1:a 😉
   Prova på att dyka i alla fall – det är inte mycket olycklor i förhållande till antal dyk och dykare. Det finns ju faror med precis allting annars – man kan ju gå och kola vippen i sitt eget badkar till och med *ler*

 7. Sara 17 juli, 2009 den 16:48 #

  Jag lovar att skicka din vinst i början av veckan, jag är dement och verkligen inte tänk på det!
  Tusen tack för alla dina underbara kommentarer! Så roligt med någon som verkligen skriver långt och att det märks att du läst! Eller tittat… hehe!
  Kramm

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 17:54 #

   Men du – det är ingen fara alls med posten! Om inte annat så kan vi ta det face-to-face över en kaffe någon dag, det är ingen brådska vet du 🙂 Vi bor ju ändå i samma stad!
   Jag tycker att det är kul att läsa bloggar och kommentera – kika igenom folk som delar med sig av sitt liv och hur olika individer är (eller hur LIKA i många fall). Roligt att skriva själv också, ventilera och få ut olika humör och tankar. Vissa bloggar ger ju inte så mycket, men det är skoj när det är varierande och med lite foton titt som tätt och inte bara text – såna är trista 😉
   Kram kram

 8. Sara 17 juli, 2009 den 16:48 #

  Jag måste tyvärr jobba 8 hela veckor till… Men vi tar vara på helgerna! Kram

  • CarroBarro 17 juli, 2009 den 18:49 #

   Och sen är du ledig när alla andra får knega – då kan man njuta utav det också 😉 *ler*

 9. Suss 17 juli, 2009 den 22:39 #

  Underbar kärleksförklaring =) Kärleken är underbar ❤

  • CarroBarro 18 juli, 2009 den 07:56 #

   Ja, det är den! Jag önskar att alla kunde få känna det. Jag har så många runt omkring mig som verkligen verkligen behöver känna trygghet och kärlek och att någon älskar dem (mer än vänner och familj – ibland räcker det inte med ”bara” det….) Stor kram!!

 10. marica 18 juli, 2009 den 23:10 #

  Hååå såå fint ❤
  KRAMMMMM!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: