แคโรลายน

7 Mar

Hej allihopa!
Här kommer ytterligare ett snabbt litet inlägg om livet i Thailand och för närvarande Ao Nang (här stannar vi till på onsdag, innan vi drar vidare över till Phi Phi Islands)

Internet Ryggan Thailand-sand dsc02704
Svenska-lektion 
Svenska-lektion på stranden med min kompis. Bjussar på den här ugly bilden 😉

Igår fick ju solen göra sitt och efter flera timmar ute på havet och öar var jag rejält röd, man kan nästan kalla mig för ketchup, förutom att jag är i mer fast form, så ja…. tomat med andra ord.

  Bam Boo

                                                        Jag och Annis = Tomater Haj haj Wai

På kvällen gick vi ut och åt god middag med mamma och pappa på ett ställe som heter Bam Boo, och avslutade med efterrätt på Swensen´s (sällan va?!)

Annis på Swensens Glass på Swensens

Idag däremot är jag mer brun än röd, men jag har ändå tagit det lugnt och legat i skuggan och läst en bra bok. ”Grevgatan 22” började jag läsa igår och har läst ut idag – så gick det med mitt löfte om att läsa mera. Nu har jag börjat i ”Min bästa väns dotter” som min mamma redan har stulit och läst ut under en dag. Verkar i alla fall bra det lilla som jag har läst och nu har jag ytterligare runt fyrahundra sidors läsning framför mig innan jag sätter igång med det tunga artilleriet – dvs läsa ”Män som hatar kvinnor” och ”Änglar och Demoner” en gång till. Det är två års sen jag läste dem och båda går ju upp på bio nu så jag vill ha dem färskt i minnet och när man läser så mycket så glömmer man lätt av handlingen. Eller ja – inte den övergripande så klart – så dåligt minne har jag inte… visserligen är mitt minne som hos en guldfisk många gånger men ibland kan jag till och med minnas längre bak än fem minuter 😉

Annis och jag 090307

Skuggan på Ao Nang Beach idag med pojkarna (brorsan och hans vän Andreas) tills det började droppa från himlen vid 15-tiden då vi drog oss hemåt för att ta det lugnt. Det har inte varit så många knop idag, mer än att läsa och softa. Vi har ju nästan tre veckor kvar här borta så det känns inte så tvunget att hitta på en massa saker varje dag, utan man kan ta slappar-dagar och bara ta det lugnt utan att få dåligt samvete.
                                        Brorsan Andreas  Mina Flipflops

Annis har råkat ut för Thailands-mage idag och håller sig uppe på rummet och jag sympati-joinar henne, även om jag tog en sväng på hojen förut till Nopparatthara Beach för att fota solnedgången.

Solnedgång

Ikväll funderar vi på att se ännu en läskig film – igår avverkade vi ”The Alphabet Killer” som var helt okay, om än lite konstig. Wall-E står också på listan över filmer som ska ses, det sägs att den ska vara bra?

Hur mår ni alla vänner där hemma? Vad har ni för er på dagarna (jag är ledsen att jag inte hinner sitta och läsa alla bloggar när jag är här borta, men ska ta igen allt skvaller när jag kommer hem och uppdatera mig om hur ni alla har det så klart!) Tusen tack för alla goa kommentarer – de gör det värt att logga in här och knappra lite på tangentbordet och frammana ännu en blogg till samlingen!

Miss U

Saknar er alla, alla goa vänner och mitt hjärta!
Puss & kram Caroline

Annons

2 svar till “แคโรลายน”

 1. Sofia/Jozie 7 mars, 2009 den 16:32 #

  Usch, Thailandsmage låter ungefär lika skoj som ”magen” jag fick i Tunisien… och i Turkiet… blä. Hoppas att hon blir bra snabbt!

  Så skönt det måste vara med hela fyra veckor, så slipper man tänka, ”shit, jag ska snart hem igen” när man varit borta i tre dagar.

  Dom där desserterna ser riktigt smarriga ut!!!

 2. misstigerchic 7 mars, 2009 den 21:59 #

  Det ser verkligen ut som paradiset där med solnedgången hjärtta,önskar att jag fick uppleva det med dig !
  Den där glassen du har ser inte fy skam ut heller*hähä*

  Klart att du har tiiiid men det är en prioriteringsfråga,klart att man skiter i att sitta vid datorn en massa när man har så mycket annat att njuta av,det hade jag med gjort=)

  Puss,saknar dig så in i helsike !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: