Koh Poda och Koh Tub

6 Mar

God morgon alla glada svenskar!
Idag vaknade vi vid 8.30 men släpade oss upp vid 9 för att gå ut och äta frukost och hamnade i närheten av hotellet. Det blev en coffee-Shake för att vakna till lite (varmt kaffe funkar icke när det är så varmt ute!)

Meny  Frukost-time vid klockan 10.CoffeeShake

Lite lagom trött gick vi sen vid 11-tiden ner till hamnen (Jag, Annis, Brorsan, Andreas och mamma) och hittade en longtailbåt att hyra för 4 timmar och välja själv vart man ville åka. Vi valde att ta oss ut till Koh Poda för att snorkla och simma lite bland färgglada firrar. Stannade där i någon timme innan vi åkte vidare till Koh Tub.

Ao Nang Koh Poda

Annisen snorklade för första gången, medan jag höll fast henne och simmade på med brorsans fenor på mig. Ska dra med henne mer ut och snorkla! Hon tycke att det var kul i alla fall och hon klär verkligen i cykop och snorkel – en riktigt läcker donna! Ska se till att ta kort på det också så att ni får bildbevis 😉

Koh Poda img_8273

Annis och jag Andreas

Koh Tub

I eftermiddag har jag och Annis tagit hojen till Nopparatthara Beach och legat och läst lite. Jag har börjar i ”Grevgatan 22” och den är bra än så länge. Har läst lite dåligt sen jag kom hit, men det ska det bli ändring på.

Koh Tub

Jag har för övrigt bränt mig rejält idag och har fina vita ränder efter min halterneckbikini. Läckert… inte! 😉 Men vad gör det när man är här borta och bara njuter för fullt? 🙂

Carro på Koh Tub

Jag saknar er där hemma så klart!

Stor kram!!

Annons

4 svar till “Koh Poda och Koh Tub”

 1. misstigerchic 6 mars, 2009 den 16:55 #

  Åh vilka underbara bilder ! Bli så avis =) Vem är Andreas? Jag skulle behöva en sån där semester *buhu* Att bara vara…..göra nada =) Gött ! Njut gumman! Det har redan gått en vecka,tiden går så fort! Puss!

 2. Bunny 6 mars, 2009 den 17:03 #

  Fantastiska bilder!!!

  Puss!!! ❤

 3. Maria 7 mars, 2009 den 08:17 #

  Helt underbara bilder och rolig läsning! Känns som bloggandet verkligen är ditt forum:-) roligt att få ta del av din resa. Vill hoppa på ett plan till Thai imorgon! Stor kram!

 4. Sofia/Jozie 7 mars, 2009 den 10:58 #

  Åh, vad härligt det ser ut! Nu har jag läst allt du skrivit hittills. 🙂 Lägger till dig i min ”Bloglovin” så att jag ser när du skrivit något nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: